Review beleid Vacuumzakonline

Waar komen onze productreviews vandaan en wie plaatst ze?
Onze webshop maakt gebruik van Kiyoh voor het plaatsen van webwinkelreviews. Kiyoh heeft verschillende controlemaatregelen om de echtheid van de reviews te waarborgen. Alle klanten die een bestelling hebben gedaan, ontvangen een uitnodiging om een review te plaatsen.

Productreviews kunnen door iedereen worden ingediend, maar moeten door ons goedgekeurd worden voordat ze worden geplaatst. Dit is om te voorkomen dat er onjuiste reviews worden geplaatst door robots of concurrenten. Als een Kiyoh-beoordeling duidelijk verwijst naar een product, kopiëren wij deze beoordeling vaak naar het product en vermelden we altijd dat de review afkomstig is van Kiyoh.

Hoe wordt de echtheid gegarandeerd?
Wij doen ons uiterste best om alleen echte reviews op onze webshop te laten plaatsen. De wettelijke regels voor het plaatsen van reviews zijn in 2023 aangescherpt, waardoor wij meer dan ooit ons best doen om nep-reviews tegen te gaan.

Worden zowel positieve als negatieve reviews geplaatst?
Bij Kiyoh worden alle reviews van klanten geplaatst, inclusief negatieve reviews. Bij negatieve reviews is er een vertraging zodat wij contact kunnen opnemen met de klant. Na een aantal dagen wordt de review dan alsnog geplaatst. Bij productreviews nemen wij bij negatieve reviews contact op met de klant en zijn wij wettelijk verplicht de review te plaatsen als het om een klant van ons gaat.

Worden er betaalde reviews geplaatst?
Er worden geen betaalde reviews op onze webshop geplaatst.

Binnen welke termijn worden reviews geplaatst na controle?
Doorgaans worden alle reviews binnen 7 werkdagen zichtbaar op onze website.

In welke gevallen wordt een review niet geplaatst?
Een review wordt niet geplaatst als de taal ongepast is of als niet zeker is dat de review afkomstig is van een echte klant.

Meer informatie over het beleid van Kiyoh vindt u hier: https://kiyoh.com/informatie-voor-consumenten/

We willen graag cookies plaatsen, Is dat akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »