Rollup vacuumzakken

Ben je op zoek oprolbare vacuümzakken? Bij VacuumzakOnline ben je hiervoor aan het goede adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment vacuümzakken, waaronder ook Roll-up Vacuumzakken in verschillende maten. Op deze pagina vind je alle soorten roll-up vacuümzakken die wij beschikbaar hebben. Hieronder lees je verdere informatie en handige tips.

Waarom Roll-up vacuümzakken?
Roll-up vacuumzakken zijn met name ideaal als je geen stofzuiger tot je beschikking hebt, bijvoorbeeld als je gaat backpacken. Je kan toch aardig wat lucht uit de spullen drukken door de vacuümzakken op te rollen en te persen. Zo kan je veel meer bagage meenemen in je koffer of rugzak en je spullen blijven vrij van vocht en luchtjes. 

Alternatief voor Roll-up vacuümzakken?
Jazeker, we hebben ook vacuümzakken die met een pompje vacuüm gezogen kunnen worden! Zo kunt u de vacuümzakken ook zonder stofzuiger gewoon vacuüm zuigen met behulp van deze pomp. We hebben een pakket samengesteld met 10 vacuümzakken met een pompje. Zo kunt u op reis de vacuümzakken zonder problemen vacuümzuigen en thuis kunt u de zakken eventueel ook gewoon met de stofzuiger vacumeren! 

We willen graag cookies plaatsen, Is dat akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »